عایق کاری پی ساختمان
عایق کاری ساختمان

در طول زمان یکی از مشکلات اساسی و مهم در ساختمان ها ایجاد نم و رطوبت در ساختمان ها می باشد که با گذشت زمان خسارت های جبران ناپذیری در ساختمان ها به وجود می آید. در نتیجه عایق کاری پی ساختمان مانع از نفوذ نم و رطوبت می شود. در این مطلب به بررسی عایق کاری پی ساختمان می پردازیم.
عایق کاری پی ساختمان
برای جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به درون سطوح ، عایق کاری پی ساختمان را انجام می دهیم. عایق بندی رطوبتی با قیر وگونی یکی از رایج ترین روش های عایق بندی به شمار می آید. در طول زمان و توسعه تکنولوژی عایق بندی های پیش ساخته که امروزه ایزوگام نام گرفته وارد بازار شدند که کار را برای مردم راحت تر کرده است.
مزیت ایزوگام ها نسبت به روش های قدیمی عایق بندی در زمان کم و بدن مزاحمت ایجاد می شود. اخیرا مهندسان در بررسی های از مواد جدیدی برای عایق بندی رطوبتی استفاده کرده اند و با به کارگیری مواد نانو علاوه بر مصالح ساختمانی عایق های رطوبتی نانو تولید کرده اند.
روش های عایق کاری پی ساختمان
استفاده و نصب کردن ایزوگام یکی از روش های عایق کاری پس ساختمان می باشند. عایق های رطوبتی به دو دسته کلی عایق های رطوتی پیش ساخته یا همان ایزوگام برای پی ساختمان و عایق های رطوبتی پیش ساخته برای سطوح مثل بدنه و پشت بام مطابق استاندارد های ایران تقسیم می شوند.
برای عایق کاری پی ساختمان نخست باید پی ساختمان را به طور کامل با قیر پوشاند و بعد از آن که عایق را نصب کردیم دور لبه های آن را جوشکاری می کنند. از ایزوگام استاندارد برای عایق کاری ساختمان استفاده می کنند.
مرحله بعد از ایزوگام که از گذشته مورد استفاده بوده قیرگونی است. برای عایق کاری پی ساختمان به شیوه قیرگونی نخست سطح پی را به طور کامل با قیر می پوشانند و بعد ار لایه گونی را پهن می کنند و به همین شیوه عایق کاری را تا آخر انجام می دهند.
در ایران هزینه ایزوگام کمتر از قیرگونی بوده و برای همین بیش تر از ایزوگام ها برای پیشگیری از نفوذ آب استفاده می کنند.
مزیت های عایق کاری پی ساختمان
• وزن کم و قابلیت انعطاف بالای آن ها
• در عایق عای رطوبتی شکنندگی و پوسدگی اتفاق نمی افتد.
• مقاومت بالا در مقابل فشارهای احتمالی و انقباض و انبساط های ساختمان
• مقاومت آن ها در گرمای مثبت ۱۳۰ درجه و سرمای منفی ۴۰ درجه

معایب عایق کاری رطوبتی با ایزوگام
اگر ایزوگام بعد از ۶ ماه از ساخته شدن مورد استفاده قرار نگیرد ، به احتمال زیاد این عایق ها فاسد می شوند .و اگر نگهداری ها و مراقبت های لازم صورت نگیرد سبب خرابی ایزوگام می شود.
این عایق ها طول عمر مفید کم چیزی در حدود ۱۰ سال دارند. چون هزینه هایی زیادی صرف عایق بندی رطوبتی برای تعمیر و بازسازی آن می شود استفاده کردن از آن پیشنهاد نمی شود. از معایب دیگر عایق بندی رطوبتی با ایزوگام عدم چسبندگی خوب به سطوح و تجزیه شدن بر اثر اشعه ماورای بنفش می باشد.
عایق کاری رطوبتی به روش نوین نانو
عایق کاری رطوبتی به روش نوین نانو پوششی انعطاف پذیر می باشد که در برابر رطوبت و آب عایق خوبی بوده و می تواند جایگزین مناسبی برای روش های معمول عایق کاری رطوبتی چون ایزوگام ، آسفالت ، قیرگونی و سایر عایق کاری های ساختمانی نمود .طول عمر مفید این عایق ها چیزی حدود ۱۵ الی ۲۰ سال بوده و به راحتی می توان آن ها را نصب و رنگ عایق را تغییر داد .
از جمله ویژگی مهم این نوع عایق های رطوبتی می توان به آسیب نرساندن به محیط زیست اشاره کرد زیرا هیچ گونه آلودگی زیست – محیطی ایجاد نمیکند و در برابر عوامل شیمیایی عایق مناسبی می باشد .
عایق کاری ساختمان به شیوه نوین نانو
عایق کاری رطوبتی به شیوه نوین نانو پوششی قابلیت انعطاف پذیری بالایی دارد و عایق خوبی در مقابل رطوبت و آب می باشد میتواند به جای روش های قبل و معمول عایق کاری مثل ایزوگام ، آسفالت، قیرگونی و سایر عایق کاری های رطوبتی جایگزین خوبی باشد. این عایق ها های رطوبتی دارای طول عمر مفید ۱۵ تا ۲۰ سال بوده که به راحتی نصب می شوند و میتوان رنگ آن هارا تغییر داد .
این عایق ها هیچ گونه آلودگی زیست محیطی ندارند و عایق مناسبی در برابر عوامل شیمیایی می باشند . زیرا این عایق ها به محیط زیست آسیبی نمی رسانند.
ایزوگام دلیجان ارائه کننده بهترین ایزوگام با مناسب ترین قیمت
دیدگاهتان را بنویسید