ایزوگام زیرزمین

ایزوگام زیرزمین

Rate this post

ایزوگام زیرزمین : زیرزمین به عنوان یکی از بخش‌های بنیادین ساختمانی، در معرض مستقیم نم و رطوبت قرار دارد و جهت محافظت از ساختمان و جلوگیری از نفوذ نم و رطوبت به ساختار آن، استفاده از عایق‌ رطوبتی زیرزمین بسیار حائز اهمیت است.

بسیاری از ساختمان‌ها دارای بخش‌های مختلفی هستند، مانند زیرزمین، پشت‌بام، سرویس‌های بهداشتی و حمام، آشپزخانه‌ها، پی ساختمان و غیره که در معرض همیشگی نم و رطوبت می‌باشند.

جهت محافظت از این بخش‌ها از عایق‌های رطوبتی استفاده می‌شود که پوشش‌هایی مقاوم و با دوام هستند که بر روی سطوح متفاوت اجرا شده و از سطح زیرین خود در برابر صدمات و آسیب‌های محیطی محافظت می‌نمایند.

از جمله عایق‌های رطوبتی که جهت عایق‌بندی رطوبتی زیرزمین‌ها نیز استفاده می‌شوند، قیرگونی و ایزوگام زیرزمین به منظور ایجاد پوششی یکپارچه و بدون درز در قسمت‌های مختلف زیرزمین می‌باشند. این عایق‌ها پس از اجرا، قابل ترمیم و تعویض نیز می‌باشند و دارای ویژگی‌هایی همچون دوام و ماندگاری بالا، مقاومت بالا در برابر نم و رطوبت و انعطاف‌پذیری هستند.

اگرچه استفاده از عایق‌ رطوبتی زیرزمین بسیار حائز اهمیت است، اما فاقد عایق‌بندی رطوبتی نیز می‌توانند در فصول سرما بسیار سرد شده و تا ۳۰ درصد از انرژی گرمایشی ساختمان را از بین ببرند.

علاوه بر این، نم و رطوبت از بخش بیرونی به فضای داخلی زیرزمین نفوذ کرده و آن را به یک سیاه‌چاله مرطوب و کپک زده تبدیل می‌کند که می‌تواند منجر به کپک زدن وسایل و همچنین خسارت به بدنه ساختمان در دراز مدت شود.

بنابراین، استفاده از ایزوگام زیرزمین در ساختمان‌ها بسیار حائز اهمیت است تا بتوانیم ساختمان‌ها را محافظت کنیم و از نفوذ نم و رطوبت به ساختار آن جلوگیری کنیم.

 

انواع عایق‌ رطوبتی زیرزمین

ایزوگام زیرزمین یکی از رایج‌ترین روش‌های عایق‌ رطوبتی زیرزمین است که به‌دلیل مزایایی مانند انعطاف‌پذیری بالاتر، مقاومت بیشتر در برابر اشعه UV خورشید، عمر طولانی‌تر و سهولت اجرا مورد علاقه بسیاری از ساختاران قرار می‌گیرد. این روش عایق‌بندی با استفاده از دولایه بستر الیافی آغشته به قیر تشکیل شده است.

قیرگونی قدیمی‌ترین روش عایق‌ رطوبتی زیر زمین که از دولایه گونی آغشته به قیر تشکیل شده است. بااین‌حال، معایب قیرگونی نیز قابل ‌توجه هستند. قیرگونی شکننده و غیرقابل‌انعطاف بوده، در برابر اشعه UV خورشید آسیب‌پذیر است، عمر نسبتاً کوتاه و بوی نامطبوعی دارد.

به دلیل این معایب، قیرگونی امروزه کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و جای خود را به روش‌های جدیدتر عایق‌بندی مانند ایزوگام زیرزمين و عایق رطوبتی نانو داده است. عایق‌های رطوبتی نانو از مواد شیمیایی جدید و نانوذرات تشکیل شده است و به‌صورت مایع روی سطح اعمال می‌شود.

ایزوگام غرب تهران

هنگامی که به انتخاب بهترین عایق‌ رطوبتی زیرزمین و همچنین سقف و کف زیرزمين می‌خواهیم، عوامل مختلفی مانند نوع و میزان رطوبت، بودجه و سلیقه ما بستگی دارد. برای انتخاب صحیح، باید قبل از اقدام نهایی با یک متخصص عایق‌بندی مشورت کنیم تا باتوجه‌به شرایط ما بهترین روش را به ما پیشنهاد دهد.

ایزوگام زیرزمین یکی از بهترین گزینه‌ها برای ساختارهاست که نیاز به یک عایق رطوبتی انعطاف‌پذیر، مقاوم در برابر اشعه   UV خورشید و دارای عمر طولانی دارد.

 

مراحل ایزوگام  زیرزمین

یکی از عمده‌ترین مراحل ایزوگام زیرزمین ، از بین بردن رطوبت در زیرزمين است. زیرا وجود رطوبت در زیرزمين مشکلات زیادی را پیش از نصب عایق‌ رطوبتی زیرزمین ایجاد کرده و وجود آن می‌تواند سبب آسیب به عایق‌ بندی رطوبتی و دیوار‌های خشک شود.

به همین دلیل، ابتدا تمامی رطوبت موجود در زیرزمين را از بین برده و پس از گذشت ۴۸ ساعت در صورت عدم وجود رطوبت در فضا، می‌توان عایق‌ بندی رطوبتی زیرزمين را آغاز نمود. عایق‌ بندی رطوبتی زیرزمين به دو روش قابل انجام است.

نخستین روش برای مواقعی استفاده می‌شود که خاک زیرزمين کاملاً سست بوده و عمق آن نیز بسیار زیاد می‌باشد. در این روش، عایق‌ بندی رطوبتی به صورت افقی در زیر دیوارهای زیرزمين اجرا شده و پشت آن نیز پس از اتمام دیوار سازی زیر زمین، توسط ملات سیمان پوشش داده می‌شود.

عایق‌ رطوبتی زیرزمین یکی از بهترین گزینه‌ها برای این روش است که نیاز به یک عایق رطوبتی انعطاف‌پذیر، مقاوم در برابر اشعه UV خورشید و دارای عمر طولانی دارد. روش دوم عایق‌ بندی رطوبتی زیرزمين نیز برای مواقعی است که خاک اطراف زیرزمين سست نبوده و ارتفاع زیرزمين نیز بسیار کم می‌باشد.

در این روش نیز در مرحله اول تیغه محافظ به طور کامل اجرا شده و سپس توسط ملات سیمان پوشش داده شده و عایق بندی رطوبتی قائم بر روی آن اعمال می‌شود. پس از اجرای دیوارهای زیرزمين بر روی آن نیز مراحل عایق‌ بندی رطوبتی زیرزمين به اتمام می‌رسد.

ایزوگام زیرزمین همواره به عنوان یک گزینه اول برای ساختارهاست که نیاز به یک عایق رطوبتی انعطاف‌پذیر، مقاوم در برابر اشعه UV خورشید و دارای عمر طولانی دارد.

اشتراک گذاری این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


تماس با مشاور